Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Předsevzetí

Předsevzetí

Litarts Básně » o Životě

Anotace: Rýmy: ABCA - BDDC

Večer světlo zhasíná,
než den k spánku ulehne.
Z dějů snů pak probudí,
kapitola - zas jiná.

Ráno vždy k nebi vzhlédne,
přemýšlí i o těch snech,
o uplynulých dnech,
co uspěje, co zostudí.

Klesá či povznáší se,
plánem cíle dnů dalších.
Nerozhodně, přednostně,
výběrem velkoryse.

Ve znění pravd, lží našich,
klade si i za úkol,
větších ohledů vůkol,
předsevzetím ctnostně.
Publikoval(a): Litarts, 29.3.2022
Přečteno (31x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Psavec, Hášaša

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 21:22
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti