Píši si...
Píši si...
...co mě napadne,
co zdá se mi být nápadné.
I o tom, co jen tak pro mne,
v drobnosti, vstřícné skromné.
Píši rád si svobodně,
z duše skryta i ozdobně.
Pro pomíjivost věčnou,
a trvanlivost nevděčnou.
Publikoval(a):
Litarts, 28.3.2022