SOCIÁLNÍ SÍŤ
SOCIÁLNÍ SÍŤ
Známe se jen virtuálně
Na dálku a neorálně
Bez možnosti nakažení
Od muže anebo ženy
Známe se jen virtuálně
Dvě osoby aktuálně
Chatovací místnost Flirt
Ty jsi Nest a já jsem Bird
Známe se jen virtuálně
Morálně či nemorálně
Pod přezdívkou skryti
V sociální síti
Publikoval(a):
valachia, 28.3.2022