OBYČEJ
OBYČEJ
Ve vaně skořápky
Jak bárky na moři
Změní se v potápky
Až plachty zahoří
Od svíček které nám
Zapálil obyčej
Dívám se na tebe
I na tvůj obličej
Krásný a klidný je
Zářící doslova
Netřeba do vody
Přilévat olova
Na špatné zprávy
Času je dost
Pro dnešek osude
Nejsi náš host
Publikoval(a):
valachia, 27.3.2022