Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Příchod slunce

Příchod slunce

Řidiči na krku stejká pot po cévě,
kapoty hrajou si s odrazy paprsků,
Vietnamec má prošlý žvejkačky ve slevě,
koupim si aspoň je, když nemám na zmrzku.
Publikoval(a): mnich-v-blues, 23.3.2022
Přečteno (70x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jikra, Hášaša, Mirastus

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 21:24
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti