Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Nový začátek konce

Nový začátek konce

My zde žijeme
a my zde mrháme silou.
Tak proč nám
pořád pouštěj' žilou?

My zde žijeme,
nebo spíš přežíváme.
Tak proč nám berou vše
co vyděláme?

My zde žijeme
a na nás to tu stojí.
Tak proč si jen potichu
zpíváme tu svoji?

Tak vylezme ze skrýše
odhoďmě tužky a rýče
a znovu vytáhněme z kapes klíče
odhoďme masku lhostejnosti
a beze vší lítosti
svrhněme ten řád sobectví a chamtivosti!
Publikoval(a): Meto, 13.4.2011
Přečteno (159x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Aniel, donne

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 23:22
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti