PILULKA
PILULKA
Na tvářích máš hezké důlky
V očích něhu pohostinnou
Vytvořené od pilulky
Co jsem si vzal před hodinou
Na tvářích máš hezké důlky
Za měsíc tam budou zase
Šedé vlasy do vrtulky
Cestujeme spolu v čase
Na tvářích máš hezké důlky...
Publikoval(a):
valachia, 22.3.2022