Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vzpomínka

Vzpomínka

Hášaša Básně » o Životě

Anotace: Jedna noční vzpomínka

Dlouho čerstvé rány
nějak pořád hnisají
soli slz a potu v nich
nám klidu nedají

Vlní se svět kolem nás
když chcem je vyčistit
vydezinfikovat špínu
nový start si zajistit

Nehledě na dezinfekci
nikdo to nechápe
že stejně přes to všechno
hnis vždy ven se vydrápe.
Publikoval(a): Hášaša, 20.3.2022
Přečteno (70x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: kopretina7777, Lipová, Marcone, Makaveli

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 21:26
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti