Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

jaro

jaro

NÁTURA Básně » Roční období (jaro, léto, podzim, zima)

Anotace: Pojednání,o ročním období,jarní přírody

Je krásný jarní den,
který je poselstvím všem,
Všem ,co vnímají tu krásu,
slunečních paprsků,v ději času.

Čas,který tak letí,
při pohledu,vyrůstajících dětí?
A málo kdo si všimne,kdoví,
že zastavit se nedá v žádném údobí?

A jak si tiše plyne,
Kde obrazy se střídají v jiné,
získávají v toku věci,
že nelze ho zastavit přeci??

A další den přijde svítání,
kdy sluníčko nás hřeje do dlaní,
a nabírá novou sílu,
v dennodením chaosu,v života víru.
Publikoval(a): NÁTURA, 19.3.2022
Přečteno (104x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová

Spodek

Stránka generována 28.3.2024 20:09
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti