Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Už zas kvetou sedmikrásky

Už zas kvetou sedmikrásky

Zima končí už je v krizi,
bude jaro, sníh už mizí
nebudeme se zimy bát
slunce svítí, bude hřát.

Už zas kvetou sedmikrásky,
příroda je plná lásky
květiny se červenají
ony též tu lásku mají.

Sličné děvy též to znají
kratší sukně oblékají
jejich rty jim povídají,
že už vadnou, když se nelíbají.

Žežulička v dáli kuká
nastal čas mít kluka
milovat je krásné přece
pěkně v lese na pasece.

Už se zase hrabu v hlíně
ne moc hbitě, spíše líně
sluníčko mi hřeje záda
trochu tepla mají ráda.
Publikoval(a): děda včela, 18.3.2022
Přečteno (223x)
Tipy (17) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jikra, Hedullinn, Lipová, valachia, Kytka62, Hášaša, Mirastus, Makaveli, Marcone, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 01:22
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti