LES
LES
Kráčím lesem sám a sám
Poslepu ho celý znám
Nikde nikdo snad jen pták
Co vyletěl do oblak
Kráčím lesem zase zpět
Kde kdo spí vím nazpaměť
I v tom hnízdě pták se vrací
Hvězdy jsou mu navigací
Kráčím lesem křížem krážem
V uniformě lesní stráže
Publikoval(a):
valachia, 15.3.2022