Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Tmavě rudý vztek

Tmavě rudý vztek

Ve výhni hněvu
roztaví se řetěz
co roky poutal
nespoutané
Ve výhni hněvu
uková z něj meč
zkalí ho krví
a vyleští ho rzí
V žilách jen tmavě
rudý vztek
a tíha oceli,
co lehá na páteř
a nedovolí spát
a bolest,
co bere z hrudi dech
a láme srdce
na kámen
a víra,
co dávno už vzal ďas
a krve proud
do ruky meč jí dal
Publikoval(a): glacier, 13.3.2022
Přečteno (33x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová

Spodek

Stránka generována 22.10.2024 17:36
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti