Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**Až bude jaro

**Až bude jaro

Květka Š. Básně » ?nezařazené?

Anotace: ..a bílý bude tulipán,konvalinka atd...

~~
~~~~~~~~
Až bude tráva zelená
a slunko bude hřát
laň přivábí si jelena
a každý bude rád... :-)
/to bude jaro/

Škoda že mám rýmu
povídá zahradník
a vytáhne si z kapsy
už desátý kapesník.
Vždyť ta moje zahrada
ta náramně jarem voní
po konvalinkách,růžích,
jasmínu i po jabloni.

Teď o tom jenom sní
jak se v květinové posteli
s krásnou jarní vílou spí
jo,to se uvidí... :-)
/až bude jaro/

~~~~~~~~~
Publikoval(a): Květka Š., 12.3.2022
Přečteno (31x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, kopretina7777, Hášaša, Hedullinn

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 09:34
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti