Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Stará dáma

Stará dáma

Rudilein Básně » o Životě

Anotace: Verš (3.) Každý den, jen jeden, vždy nový, co napoví?

STARÁ DÁMA
každého rána
zcela sama
bez pyžama
den co den v roce
smáčí se v potoce
Kdo by to řek´
měla tak ráda
vzpřímená záda
stálý pořádek
a také kmínku
Ke cti její vší
vše skládala
a ráda do komínku
Snad si zaslouží
i naši vzpomínku
Publikoval(a): Rudilein, 13.4.2011
Přečteno (97x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 19:04
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti