Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Ve spárech touhy

Ve spárech touhy

Cabasek Básně » o Životě

Anotace: Krásné vzpomínky na krásné ženy a na mladí ??

VE SPÁRECH TOUHY

Nademnou rozlitá noc a její temnota,
v myšlenkách vracím se ke krásám života.
Který byl zážitků plný jak zlatý důl,
když z věku dnešního bývalo sotva půl.

Doba kdy pár prvních piv zamotalo hlavu,
kdy první své bludičky hledal jsem v davu.
Když chtěl jsem pro sebe královnu noci,
a tajně doufal, že skončím v její moci.

Jak roky plynuly a čas ten si běžel dál,
pozornost krásných žen jsem si užíval.
Někdy pár dní, občas jen noc krátkou,
touha a chtíč byly jak vystřelenou zátkou.

Vilných žen společnost drogou stala se mi,
při vzpomínkách na ně dlaně potí se mi.
Jak občas rychle musel jsem běžet pryč,
když v zámku dveří manželův chrastil klíč.

Někdy rána krásná v jejich pevném objetí,
občas slzy vzteku jindy neskrývané dojetí.
Když říkaly díky, čau, měj se a teď už utíkej,
co stalo se mezi námi prosím nikde neříkej.

Ve vzpomínkách stále semnou zůstávají,
některé jméno mé teď možná proklínají.
Když kolem tančily, byly jako nedospělé,
a podlehnout vášni bylo prostě skvělé.

Dnes už snad nikdo soudit nebude mě,
že ty ženy v opojení vinuly se ke mě.
Byl to jen okamžik, prostě pud pouhý,
když jsme se ocitli ve spárech touhy.
Publikoval(a): Cabasek, 9.3.2022
Přečteno (77x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Marcone, Mirastus, děda včela

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 20:00
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti