Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Básně

Básně

Hášaša Básně » ?nezařazené?

Anotace: Co všechno dávají

Básně jsou emocionální slovník
jako když silničáři opraví chodník
jako když pozoruješ květinu v květu
jako když vypustí ptáka k letu

Básně jsou jako pohled do očí
skrz ně se až do duše stočí
prozradí emoce, zdraví i lásku
když se fakt ponoříš prohlídneš masku

Básně jsou jako zápisky v deníku
jako milostné psaní na perníku
jako smutné výkřiky vdovy
i jako obrazy té které doby

Básně jsou tak nějak od všeho část
aby se mohly oči pást
lahodí i když je vnímají uši
básně jednoduše velebí duši.
Publikoval(a): Hášaša, 3.3.2022
Přečteno (51x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, Makaveli, Klarineb, Cabasek

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 08:02
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti