BEČVA
BEČVA
Měsíc z nebe rybí oko
Bečva jako Orinoco
Klikatí se proud je hravý
Vlévá se až do Moravy
Z hor a kopců dolů stéká
Dva prameny jedna řeka
Protéká mým rodným krajem
Zpíváme a také hrajem
My sme Valaši jedna rodina
Valašské hory sú naša otčina...
Publikoval(a):
valachia, 28.2.2022