Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

HRDLA

HRDLA

Prolitá jsou hrdla vodkou
Důstojníků s denní svodkou
Potom je čas na rozkazy
Z vojáků se stanou vrazi

Prolitá jsou hrdla vodkou
Pomníky a jména s fotkou
Z civilistů živé terče
Mrtvý nikam neuteče

Zalitá jsou hrdla krví...
Publikoval(a): valachia, 26.2.2022
Přečteno (70x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Flamaintenebris, Hedullinn, Engliš, Klarineb, děda včela, Bezhlavý rytíř, Cabasek

Spodek

Stránka generována 27.4.2024 05:32
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti