Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vzpomínání

Vzpomínání

Do-sna Básně » Rodina (matka, otec)

Anotace: Co se už nevrátí

Vzpomínání
Kouzelné to mládí,
už je dávno pryč.
Marně k němu hledáš,
zatoulaný klíč.
Touhy ,lásky ,naděje,
zamčené jsou v mysli tvé.
Zbyly jenom vzpomínky,
na něžné ruce maminky,
když hladily mi tváře
já nemusel pak plakat ,
schován do polštáře.
Večer ,pohádky jsi četla.
Byla už tma, a bylo vidět,
z petrolejky trochu světla.
Na ty staré chvíle,
tak rád vzpomínám,
když vracel jsem se domů,
tou alejí stromů
domů zpátky k nám.
Cítil vůni vanilky a máty,
často mi v uších zní
ta vlídná slova
od maminky a táty.
Publikoval(a): Do-sna, 16.2.2022
Přečteno (70x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: MIDAZLU, Klarineb, Bezhlavý rytíř, Hedullinn, Makaveli, Mirastus, děda včela

Spodek

Stránka generována 26.4.2024 07:22
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti