Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Jedovatý blín

Jedovatý blín

Do-sna Básně » Láska ... zklamání

Anotace: Nepřežívat

Jedovatý blín,hořká pachuť slin.
Do klubka zmijí padnout.
Vidět růže vadnout.
Slzy dětí stírat.
Chřadnout láskou,zmírat.

Člověk hlavou padá k zemi.
Došla slova ,jsme již němí ?
Cit ten už se nenosí,
žádné nemá výnosy.

Kalkul je i s láskou.
Život pak je sázkou.
Růžové ty brýle,
my přelepili páskou.

Chci zas znovu vstát
a slyšet ptáky zpívat.
Mít svou lásku rád
jinýma očima se dívat.
Publikoval(a): Do-sna, 15.2.2022
Přečteno (83x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Klarineb, Lipová, děda včela, Mirastus, Bezhlavý rytíř, Makaveli, Hedullinn

Spodek

Stránka generována 26.4.2024 06:25
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti