RAS
RAS
V dešti zcela opuštěné
Uplakané malé štěně
Na ulici vedle schránky
Uvázané bez psí známky
Za obojek z pravé kůže
Nikdo už mu nepomůže
Dívaje se zpod svých řas
Pozvolna jde k němu ras
V dešti zcela opuštěné
Na ulici prázdnota...
Publikoval(a):
valachia, 13.2.2022