HLAS
HLAS
Půjdu lásko po tvém hlasu
Zamuchlat se do tvých vlasů
Mají barvu havraní
Hebké jsou a na hraní
Půjdu lásko po tvém hlasu
Potichu a bez halasu
Než mi nahá vyjdeš z vany
Připravená k milování
Budu tam
Půjdu lásko po tvém hlasu...
Publikoval(a):
valachia, 12.2.2022