Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

...CHVÍLE PRO TEBE…(NEBO PRO MNE..?.)

...CHVÍLE PRO TEBE…(NEBO PRO MNE..?.)

Jsou chvíle , kdy z cest diamanty ti září
Jsou chvíle , kdy úsměv se neztrácí z tváří
Jsou chvíle , kdy vítr do uší ti zpívá
Jsou chvíle , kdy Láska do očí se dívá…

Jsou chvíle , kdy stéblo i bez slunce rodí
Jsou chvíle , kdy s láskou někdo za ruku tě vodí
Jsou chvíle , kdy život na prdel ti nedává
Jsou chvíle , kdy smutek radši doma zůstává

A potom jsou chvíle, kdy den nemáš rád
Kdy hledáš důvod proč po ránu vstát
V ty chvíle se zem jiným směrem otáčí
A ty máš pocit, že už na nic nestačíš

Ale pak vstaneš a i když to bolí
Jsou to ty chvíle, kdy les duši zhojí
Kdy každá lež je 100x tak bolavá
Kdy každý krok 100x silnějším tě nechává

I přes ten pocit, žes jak kočka toulavá
Anděl na rameni věrný ti zůstává
A duši tvou s láskou pod křídly si schovává
a tak úsměv můj na rtech opět mi pohrává….
Publikoval(a): michaela07, 9.2.2022
Přečteno (117x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, Klarineb, Bezhlavý rytíř, Mirastus, Hedullinn

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 10:59
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti