TRAMPÍK
TRAMPÍK
V neznámém kraji uprostřed rozcestí
Na chladné zemi desetník pro štěstí
V paprscích slunce blýská se leskne
Pro tebe Trampíku srdce mu teskne
Přichází sám na rozcestí usedá
A smutně rozjímá nevnímaje
Desetník ani čas
Už zapadá slunce ztrácí se třpyt i jas
Stále jen chybí mu tvůj pohled srdce hlas
Chybíš mu celá chybíš spanilá maličká krásko
Do noci ozývá se tiše: "Vrať se mi vrať se mi lásko"
Pak vstává utírá si orosené oči
A vydává se dál se svým steskem
Noční krajinou
V neznámém kraji uprostřed rozcestí
Na chladné zemi desetník pro štěstí
V paprscích slunce blýská se leskne
Pro tebe Trampíku srdce mu teskne
Publikoval(a):
valachia, 1.2.2022