Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Taky věřím v obrodu dítěte na jaře, v každém věku, až do smrti-jakkoli vydatně či aspoň trošku.Díky za Tvá dílčí díla společná.
15.2.2022 20:05 | Lipová
Paráda. Skvělé finále. St!
1.2.2022 5:43 | Bezhlavý rytíř