POŠŤÁK
POŠŤÁK
Kolik sněhu tolik lásky
Zaslouží si můj pes Husky
Vozí poštu na vše strany
A není to poprvé
Často mívá rozedrány
Všechny tlapy do krve
Od ledu a přesto zas
Doručí ji k lidem včas
Kolik sněhu tolik lásky...
Publikoval(a):
valachia, 30.1.2022