CHAT
CHAT
Řekni nám osude co bude dál
Vlasy se třpytí jako alobal
Se smrtí čas píše skrz chat
Kdy začne lidský odpočet
Řekni nám osude co bude dál
Vždyť starých lidí je plný sál
A za pár let snad celý svět
Smrt právě napsala odpověď
Řekni nám osude...
Publikoval(a):
valachia, 28.1.2022