VOODOO
VOODOO
Jako jehla hrot je tenký
Zapíchnutý do panenky
Dnes v noci tak lásko budu
Provozovat s tebou vúdú
Černočernou magii
Jako jehla hrot je tenký
Od půlnoci do jitřenky
Vezmu si tě ze všech stran
Bez hranic a bez zábran
Publikoval(a):
valachia, 23.1.2022