Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Gesta v myšlenkách

Gesta v myšlenkách

Part přibiji
za noci bez hvězd
co chtěli mě vést

Gesta lžou
jako mé myšlenky
jenž se sekundami mění
čas odbíjí
stovky povah
jenž odkrývám

V bažinách
upíjím smrt
vrhnu se
do temnot Země
s křídly snů

V temných gestech
pravím
lžu
často hledám cest
a naději střežím
v důsledku kata
v návrat věřím
v hvězdách svítím

Všude vůkol
les
a stopy jenž měli
mé vést
končí v záhadách gest
Publikoval(a): kopretina7777, 22.1.2022
Přečteno (108x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 15:07
U nás jste dnes prohlídl(a) 2 stránek.
roboti