Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Tisíckrát sestře

Tisíckrát sestře

Ubrala si smíchu
uvěznila v tichu

Ubrala si hvězd
co sem ti chtěla snést

Zabila si hvězd
jaký je lék
na tvůj jed

Tvůj boj
tvůj jed
nechám tě hnít
ať mám klid

Už jsem o tebe bojovala
a v přátelství doufala
lidi jsou zlí
a někteří mě nemusí

Víš
já jen chtěla
abych srdce
dala
těm prokletým
teď padám do hlubin

Já dveře nezavrela
síla se kdesi vzala
a tisíckrát odpouštím
Publikoval(a): kopretina7777, 21.1.2022
Přečteno (62x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 25.4.2024 23:20
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti