GARDEROBA
GARDEROBA
Až budeme zase oba
A ne každý jiný břeh
Vezmu si co garderoba
Ukrývá před zraky všech
Až budeme zase oba
Ze dvou břehů jeden most
Milování začne doba
Z lásky z touhy pro radost
Až budeme zase oba...
Publikoval(a):
valachia, 16.1.2022