Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

PANÍ BYTNÁ

PANÍ BYTNÁ

U tvé mámy paní bytné
Naše touhy neodbytné
Ukojíme beze zbytku
Jako voda seschlou kytku

U tvé mámy paní bytné
Kanape je nerozbitné
To už víme spoustu dní
Vždycky než se rozední
Publikoval(a): valachia, 5.1.2022
Přečteno (29x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jikra, Květka Š., Mirastus, Bezhlavý rytíř

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 01:32
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti