Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

POZADÍ

POZADÍ

Pohladím ti obě tváře
Pak je sevřu dlaněmi
Konec mojí svatozáře
Krásko mezi laněmi

Pohladím ti obě tváře
Ukryté jsou pod šaty
Otisknou se do polštáře
Z milování já a ty

Pohladím ti obě tváře
Tvoje krásné pozadí...
Publikoval(a): valachia, 4.1.2022
Přečteno (30x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: a1ička, Jikra, Květka Š., Bezhlavý rytíř, Mirastus

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 01:38
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti