Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

SOUZNĚNÍ

SOUZNĚNÍ

Nahmatal jsem lásko klín
Vlhký je až k zbláznění
Pochybností ani stín
Společného souznění

Nahmatalas lásko klín
Sopka láva erupce
Z místa tryská bílý splín
Na zemi i na ruce
Publikoval(a): valachia, 2.1.2022
Přečteno (173x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: a1ička, Květka Š., Bezhlavý rytíř

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 01:04
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti