Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Neexistovat

Neexistovat

kopretina7777 Básně » Deprese

Anotace: Je mi zle, jsem pohlcená bolestí

Neexistovat.
Píseň
schovat
pohřbít daleko
do nicoty
tam kam nevede
žádné cesty

Kouzlo Vánoc
přikovat
k vraku do temnot

Nemyslet
nebýt
necítít bolesti
jenž mi život
nabízí
v mé křehkosti
vše umírá
domy se tříští

A střepy domů
srdce ubodání
konec konců
Domov je rozbit
křídla
bodláčí umlčí

Krev všude krev
a ten pláč a poslední zpěv
umkly v nicotě
Publikoval(a): kopretina7777, 27.12.2021
Přečteno (138x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová

Spodek

Stránka generována 7.6.2024 07:30
U nás jste dnes prohlídl(a) 2 stránek.
roboti