Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Optimistická

Optimistická

Hášaša Básně » Svátky (vánoční, novorční, velikonoční)

Anotace: Jedna vánoční optimistická (nezakládá se na realitě), všem jinak přeji nádherné svátky plné pohody

Něco syčí, někdo křičí
nepeče se cukroví
i tak ale, vůní zvláštní
táhne celé podkroví

Pekáč horký, přímo z trouby
před chvilkou byl na rohu
teď už ale leží dole
spadnul mámě na nohu

Tak vám tady teď všem přeju
zase jednou po roce
povedené hezké svátky
a nespálené Vánoce.
Publikoval(a): Hášaša, 22.12.2021
Přečteno (133x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Trubka Petr, Bezhlavý rytíř, Lipová, děda včela

Spodek

Stránka generována 26.4.2024 05:52
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti