Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**..prosím,prosím...

**..prosím,prosím...

Květka Š. Básně » ostatní ...

Anotace: *d*í*k*y*..

~~~~~~~~~~
Poprosíme prosinec
ať padá sníh na kopec
a mráz ať dělá klouzačky
pro kocoury a kočky.
A proto milý prosinec
obdaruje náš kopec
pak ozdobil věž kostela
která i zvon vzbudila.

Ten zvon zvoní polední
oběd kuchyň provoní
pak se teple oblečeme
a na ten sníh utečeme.
Venku jsme až do večera
to nás máma zavolala
honem domů zmrzlíci
jste jako sněhuláci.

Horký čaj si vypijeme
u kamen se ohřejeme
a co zítra?
Zase si sníh užijeme...

~~~~~~~~~~
Publikoval(a): Květka Š., 19.12.2021
Přečteno (57x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela, Psavec, Hedullinn

Spodek

Stránka generována 28.3.2024 11:46
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti