HOSPODIN
HOSPODIN
Děda a babička už s námi nebydlí
Mnohokrát do roka jedeme k nim
Svíčky a kytice - návštěva obydlí
To které vybral jim Hospodin
Děda a babička už s námi nebydlí
I proto s sebou bereme ratolest
Občas je těžké zvednout je ze židlí
Ať místo zábavy vzpomenou na bolest
Ale vždyť
Pro všechny čas tak rychle letí
V dospělé jedince mění se děti
A pak
Táta a maminka už s nimi nebydlí...
Publikoval(a):
valachia, 18.12.2021