DRONY
DRONY
Anotace: vzpomínka na Alfreda...
Nad hlavou mi krouží drony
Jako Ptáci od Hitchcocka
Píšu báseň jenom pro ni
Za mnou už je první sloka
Přidám ještě jednu k tomu
To zas bude večer Psycho
Až se vrátíš ke mně domů
Vytratí se rázem ticho
Ale zatím
Nad hlavou mám stále drony
To je ale vážně k vzteku
Houfují se v eskadrony
Zaútočí na Rebeccu
Publikoval(a):
valachia, 16.12.2021