JEDNOROŽEC
JEDNOROŽEC
Jsi jako ten jednorožec
Jediná a svého druhu
V horách právě kvete hořec
Obloha se barví v duhu
Jsi jako ten jednorožec
Dle pověsti bájný tvor
Navždy spolu až po konec
Ruku v ruce za obzor
Jsi jako ten jednorožec...
Publikoval(a):
valachia, 14.12.2021