Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Oči jsou bránou do duše. Neber sudové obruče. Ať v lásce spočine tvůj úd. Zanech prosím sudby sud. Láska je trpělivá...
13.12.2021 1:55 | Bindig
Email:
Heslo: