MACOCHA
MACOCHA
Teploměru spadla rtuť
Na okně jsou ornamenty
Mám na tebe lásko chuť
Stále stejnou i když s léty
Teploměru spadla rtuť
Propadla se do Macochy
Přitul se a nezarmuť
Zapomeňme na vrtochy
Teploměru spadla rtuť...
Publikoval(a):
valachia, 11.12.2021