TRUPY
TRUPY
Po tvém těle lásko prahnu
Daleko je - nedosáhnu
Ač se snažím sebevíc
Nenahmatám zhola nic
Po tvém těle lásko prahnu
Blízko je a tak se nahnu
Až se trupy dotýkají
Jako Adam s Evou v ráji
Po tvém těle lásko prahnu...
Publikoval(a):
valachia, 10.12.2021