DUCH VÁNOC
DUCH VÁNOC
Přijdu k tobě lásko na noc
Ke stromečku k večeři
Oslavíme ducha Vánoc
Na truc těm co nevěří
Na Ježíška dárkonoše
S plnou nůší místo koše
Každoročně bez saní
S dárky nejen na hraní
Přijdu k tobě lásko na noc
Ke smrčku a k večeři
Bramborový salát s kaprem
Který vodu nečeří
Publikoval(a):
valachia, 8.12.2021