Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Až zvoneček

Až zvoneček

Až zvoneček zazvoní,
sedneme si k prostřenému stolu,
připijem si na zdraví
a jsme rádi, že jsme spolu.

Oslavíme štědrý večer,
rozbalíme dárečky,
popřejem si všechno dobré,
lásku, štěstí žádné starosti.
Publikoval(a): mys, 8.12.2021
Přečteno (121x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Bezhlavý rytíř, Mirastus, Hedullinn

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 16:33
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti