KIMONO
KIMONO
Šikovná je moje žena
Postel už je povlečena
Voňavá a krásně čistá
Připravena dozajista
K milování pro nás oba
Až přijde ta správná doba
Kdy to bude ví jen ona
Přilehne si bez kimona
Šikovná je moje žena...
Publikoval(a):
valachia, 4.12.2021