ŠÁLA
ŠÁLA
Smyčka se utahuje
K čertu s nimi
A venku přituhuje
Mrazem zimy
Smyčka se utahuje
Kolkolem tvého krku
Očkovat neočkovat
Nastavit levou ruku
A nakonec
Pro všechny dobrá zpráva
Být může i ta pravá
Smyčka se utahuje
Jako šála...
Publikoval(a):
valachia, 2.12.2021