Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Listopadová

Listopadová

Smutek do duše
vpad
snídá mě listopad

Listí
pestře
lpí v košatosti
stromů
jimž zbudou
pahýly

Listí
políbí zem
ve stínu
pod sněhem

Podzimní dech
úmrtí doposud
živé
do rozkladu
vpadlé listí
za
smutným voláním
zimy

Polední slunce
plivne mi do dlaní
dej ruku k dílu
a nezmrzni
Publikoval(a): kopretina7777, 30.11.2021
Přečteno (142x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, Květka Š., Bezhlavý rytíř, Mirastus, Hedullinn

Spodek

Stránka generována 8.9.2024 03:09
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti