Upravené rčení
Upravené rčení
Anotace: Svět potřebuje více lásky a zlepšení mezilidských vztahů.
"Ty po mně kamenem, já po tobě chlebem!"
Změněno na:
"Ty po mně jedem zmijí, já po tobě křehkou poezií!"
Doplněno:
Hněv se rozplyne a zmizí, smířit se, není nám cizí.
Publikoval(a):
Rudilein, 10.4.2011