ANEXE
ANEXE
Už má lásko není zbytí
Před sousedy zcela skryti
Na zahradě plné tújí
Celou si tě anektuji
Už má lásko není zbytí
Jak ten motýl lapen v síti
Od pavouka kterou spřad
Budeš mou a napořád
Už má lásko není zbytí...
Publikoval(a):
valachia, 21.11.2021